Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Докато Нина тъне в лукс, Боби философства за смисъла на живота

Новото ток шоу, което зае мястото на дългогодишното „Мармалад“ с водеща Радост Драганова, е вече „Животът по действителен случай“ с чаровната Алекс Сърчаджиева. Освен драматични истории на известни и обикновени хора, с които ще ни запознават на екран си остава и хумористичната рубрика „Топ 10“, където мястото на Мария Силвестър е заето от любимецът на зрителите, актьора познат ни от ролята си на Младен в сериала „Съни бийч“ Иво Аръков. Разбира се куриозните случки с известни личности не могат да минат без участието на Пиленцата от Монако. Гостуващите коментатори обсъдиха изявите им в социалните мрежи, лукса и гъзарията в които се „къпят“ двамата и ги порязаха жестоко.

На всички трябва да е ясно, че това не са оригинални дрехи. Ясно е, че турците са играли с платовете, коментира актьорът Даниел Пеев. Бившият ерген Виктор Стоянов предположи, че може да са им подарък от известния дизайнер и те да не лъжат.

Като бяхме нормални хора не бяхме интересни, споделя манекена Боби, което донякъде оправдава поведението на двамата в социалните мрежи.

Те продължават да забавляват феновете си и да показват луксозната страна на живота, в който са се потопили. Дори при престоя си на родна земя „в таз държава, която не ги заслужава“ се снимат от коридорите и тоалетните на скъп хотел, пише vihrogon.com.

Постовете на Боби са придружени с мъдри мисли за живота и смисъла от него.

„Искам да гледам на живота като на хубава книга-колкото повече напредваш, толкова повече нещата започват да си идват на мястото и да имат смисъл!

Не колко дълго, а колко добре си живял е основното.

Не мечтай за живота си,а изживей мечтата си!

Обещанията са, за да ги изпълняваш. Думите са, за да ги докажеш. Чувствата са, за да ги почувстваш. Трудностите са, за да израснеш. Грешките са,за да придобиеш повече опит. А сърцето? Сърцето…За да обичаш!!От това място тръгнахме и вече 4 години няма кой да ни спре
I love MONACO.“

И още много красиви и вдъхновяващи цитати можете да видите в профила му.