Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Студентката Христина Дилева е едно от загиналите момичета при фаталната катастрофа в София. Това съобщиха нейни близки чрез пост в социалната мрежа фейсбук. Те я определят като търсещ и позитивен човек, който е обичал живота, звездите и животните. Момичето е работило като асистент в обсерваторията и е учила в Софийския университет.

„Светът наистина е малък. Особено когато се окаже, че злото засяга хора, с които си общувал. Сред загиналите в смразяващата катастрофа на „Черни връх“ е нашата студентка Христина Дилева. Не мога да си представя, че това се е случило наистина. Беше търсещ човек, обичаше живота и звездите. Често оставаше след часовете да говорим. Нищо формално нямаше у нея.

Последната ни среща беше случайна – край Консерваторията през пролетта, изглеждаше пълна с надежда. Последният й статус тук: „Най-доброто предстои“

Ще запомня милата ти усмивка, скъпа Хриси, и търсещото ти сърце. Почивай в мир!, пишат близките на загиналата.

Припомняме, че криминално проявеният мъж с 50 нарушения предизвика тежка катастрофа и уби две млади жени – на 22 и 26 години, в центъра на София. Инцидентът стана късно във вторник вечерта на кръстовището до хотел „Хемус”. След произшествието извършителят – Георги Семерджиев, и неговата спътничка избягали от мястото. При удара колата му се разцепва на две и помита жените, които се движели по тротоара. Джипът на Семерджиев е с фалшиви номера, с незаконно ползвани синя лампа и стоп-палка.

Novinarnik.BG изказва искрени съболезнования към близките на загиналото момиче!