Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Много скоро новия сезон на „Ергенът“ започва, а с него и новата порция сексапил, интриги и удари под кръста в преследване на голямата цел – вниманието на най-желания тв ерген у нас. Някои от участничките в първия сезон обаче, явно искат да се конкурират за вниманието в социалните мрежи, макар и от доста далече.

Става дума за една от най-скандалните дами – Благовеста Бонбонова, която често демонстрира пищните си форми в профила си, а този път това се случва от тропическия остров Бали. На острова на боговете, както го наричат, Блага се пусна по оскъден бански и пръсна луд сексапил за радост на последователите си.

 

 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Публикация, споделена от Blagovesta Bonbonova (@blagovesta_bonbonova)

Припомняме, че скандалната моделка стана известна с това, че си свали гащите публично в ефира на „Ергенът“, което предизвика нещо страшно като коментари и сред останалите участнички, и в социалните мрежи.

Самата Бонбонова пък, тогава изобщо не почувства неудобство от постъпката си, даже напротив – бе дори още по-самоуверена, докато преследва целта си.

В началото на годината тя направи и още нещо – сподели, че в нощта, в която финалистките са имали право да прекарат нощта в къщата на Ергенът Виктор, рускинята Виктория Капитонова, която впоследствие стана и победител, е отказала да нощува там, а Дениз Хайрула е пракарала нощта с него.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.