Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Андреа твърди, че е подлагана на физически и психически тормоз в продължение на години

Андреа Драганова с откровен разговор в „Тази събота“ по bTV за домашното насилие и връзката й с актьора Васил Драганов.

„Изключително притеснена съм за децата си и травмите, които ще понесат от думите на баща си и от истината, която боли. Не исках да се стига до тук!“, споделя Андреа.

Двамата са разделени и имат 2 деца. Скандалът около тях се разрасна след интервю на актьора, в което той нарекъл бившата си съпруга „бременна от кварталния кебапчия“. Андреа Драганова, от своя страна, сподели емоционален пост за това, че е била ограничавана да вижда децата си, а в семейството е имало домашно насилие.

„Имахме прекрасна любов, която за съжаление имаше и тъмна страна. Двете ни деца са Любов и Давид. Поради тази причина съм изключително огорчена, че бях публично разстреляна от негова страна. Той даде на пръв поглед безобидно интервю, в което имаше доста факти, които са откроени лъжи. Грозните му клевети 2 дни по-късно излязоха в друго интервю. Дъщеря ми е изключително разстроена – била е разкъсана от съученици и приятели, задавали са й неудобни въпроси, свързани с това, което разпространи като информация Васил. Не смятам, че един баща, който поставя децата си на първо място би следвало така да се отнесе към тях и да каже всички тези неща за тяхната майка по този начин.“

Дълго време не говори по темата, защото счита, че трябва да запази достойнството на съпруга си и да съхрани семейството си. Признава, че го е обичала безкрайно и затова е прощавала.

Първата червена лампа светва много отдавна, но била прекалено влюбена в него, за да го реагира.

Признава, че е имала своите грешки, но не смята, че той има правото да постъпи така с нея и с децата им по този начин.

Двамата подписват споразумение на споделено родителство, заради което тя оттегля обвинението в домашно насилие. Децата остават да живеят при баща си, а майката плаща издръжка.

„Винаги тези неща са се случвали на празник. Може би под влияние на алкохол“ – споделя Андреа Драганова, но не иска да навлиза в подробности. Признава, че никога не е получавала извинения, а на следващия ден е виждала „добрия човек в него и забравях всичко лошо“.

Иска да продължи живота си и децата й да бъдат щастливи.

Преди години двамата бяха гости в рубриката на „Тази събота и неделя“ – „Менделсон“. Да си припомним за любовта им във видеото.

Какво обичате най-много един в друг?
Васко: Аз много харесвам тялото й. Започвам с материалното и отивам към духовното. Аз я харесвам, тъй като тя е една добра душичка, а ние – актьорите, имаме много лица. Аз съм и лош и всичко друго и искам вкъщи да се прибера, да има едно добро, една хубава сърничка.

Андреа: Във Васко харесвам това, че най-много се грижи за семейството и е много привързан и към децата, и към мен. И действително при първа възножност гледа да е при нас, да прекарваме заедно времето си.