Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Втори сезон на „Ергенът“ стартира много скоро, а в главната роля влиза пианистът Евгени Генчев. Някои от участничките са вече ясни, а във Facebook групите потребители пишат, че този сезон щял да надмине предния, пише novini.bg.

„Очакваният втори сезон на Тв-реалити „Ергенът“, ще ни направи свидетели на скандали и заплахи между участничките. Страстите са големи. Отношенията помежду им са на нож. Те си крещят, обиждат и се заплашват“, пише потребител.

Други потребители пък смятат, че в шоуто ще има „много кобри на едно място“. Ами… ние това чакаме! Иначе няма да е криндж риалини шоу, ако всички са кръстосали крака и се държат като принцесата на Уелс.

33-годишният пианист ще трябва да отсява зърното от плявата и изглежда, че ще му бъде трудно. Е, поне на външен вид повечето момичета са избирани по калъп, защото си приличат доста, но това е друга тема. В този сезон ще има моделки, художнички, йога учител и още куп интересни дами, които обаче ще направят всичко възможно, за да стигнат до сърцето на Гената.