Не бъдете безразлични! Споделете новината:

В сезона на абитуриентските балове световноизвестният Димитър Бербатов сподели видео, с което реши да покаже на младежите какво не е хубаво да правят на пътя.

Докато шофира автомобила си, Бербатов направи забележка на абитуриент, който е седнал на прозореца на автомобил в движение и диша от балон, приличащ на такъв с райски газ. След като абитуриентът видя Бербатов и чу „Защо си извън колата? Да не съм те видял!“, той се прибра в колата.

„Сезонът на абитуриентите е вече тук. Еуфорията сред децата – младежи и девойки, е голяма. Но тази еуфория може да се изразява по различни начини, а не по този, който ще ви покажа, който мисля, че не е правилен. За тези, които си мислят, че са много готини. Ето – типичен пример на човек, който не знае къде се намира. С балона, извън колата. А после защо се случват трагедии, нещастия“, казва Бербатов във видеото.

„Това няма да ви направи готини, ще ви направи загубеняци. Готини ще сте, ако имате план за живота след абитуриентския бал“, категоричен е Бербатов.

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.