Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Той настоява певицата да свидетелства под клетва, за да отговори дали наистина той я е принудил да дари осем флакона с кръв за лечение и е забранил да пие болкоуспокояващи, предава БГНЕС.

В коментар публикуван в изданието се казва, че „мистър Спиърс, който беше срамно отстранен от настойничеството по съдебен ред, продължава да се самоопозорява, както се вижда от това последно негово неоснователно и безразсъдно изказване, което е пълно с грешки и неистини. Той сам го знае. Той не само се опита да тормози дъщеря си, но и сега иска да я тормози, като злоупотребява с делото и се крие от свидетелства.

Всеки друг би се срамувал от подобна тактика, но той и неговите представители са наистина безсрамни.

Що се отнася до опетняването на репутацията му, господин Спиърс сам си го направи преди много време”, казва се в коментара. По-рано двете страни в конфликта се обвиняваха взаимно, че избягват да свидетелстват.

Припомняме, че Бритни Спиърс в продължение на 13 години беше под опеката на баща си, който контролираше нейния личен живот и финансите ѝ. Според самата певица животът ѝ през този период е бил по-скоро като излежаване на затворническа присъда.

Съдът реши да спре настойничеството едва през септември 2021 г.

Певицата има трудни отношения с всички роднини. На сватбата си със Сам Асгари, която се състоя по-рано през юни, тя покани само по-големия си брат Брайън, но и той не дойде.