Не бъдете безразлични! Споделете новината:

И Наско Колев не остана безучастен след скандалния арест на фолкпевицата Диона, заловена да шофира след употреба на наркотици, като преди да се захване с нея, рапърът атакува словесно и Емрах Стораро. Този път обаче, последната дума не се оказа негова, а на Диона!

В новото приложение Threads Колев определи осмиването на случката от нейна страна като „безкрайна наглост“. Но бързо получи отговор!

Диона, която не се слави като сдържана, не издържа и му отвърна, че никой нямаше да чуе за него, ако не бяха Емрах и Лидия“.

„Вместо да ми раздава морал, да пуска някоя песен. Аз давам газ и не спирам въпреки всички труднoсти. Не разчитам на чуждата слава“, категорична е в позицията си Диона, напомняйки си за клипа към новата си песен „Давам газ“, именно след снимките, на които бе хваната от полицаи.

В своя защита певицата заяви, че все още не е получила резултати от пробата си въпреки медийните публикации. И посочи, че резултатите не са показали, че е шофирала под влиянието на кокаин, а са показали „наличието на“, като наркотиците в системата можели да са там още отпреди шест месеца.

За още ни последвайте в Гугъл Новини, като кликнете върху този текст! Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.