Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Изборът на Валери Симеонов за заместник-председател на Народното събрание предизвика спонтанен протест на симпатизанти на „Атака“ заради това, че Явор Нотев не на този пост. Причината е, че след като той стана независим депутат, той загуби правото си да заема председателското място на парламента. Привържениците на „Атака“ искат оставката на Симеонов, предаде NOVA.

„Стигна се до безчестието да бъде предложен за зам.-председател на Народното събрание един провалил се вицепремиер. Какво ще кажат хилядите, които протестираха за неговата оставка, това бяха мощни национални протести. Ние ще продължим работата на 44-тото Народно събрание на тръни, очаквайки поредния гаф и провал“, отсече атакистът.

През септември Явор Нотев, както и всички депутати от „Атака“, станаха независими народни представители, след като напуснаха парламентарната група на „Обединени патриоти“.

За още ни последвайте в Гугъл Новини, като кликнете върху този текст! Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.