Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Кандидат-купувачът на Ботев Антон Зингаревич за първи път проговори пред медиите, откакто изрази намерение да придобие акциите на клуба. Руският бизнесмен направи това след равенството срещу Черно море. Той сам дойде при камерите като изчака старши-треньорът Валентич да приключи с изказването си и без да бъде подканян застана пред микрофоните.

„Завършването на сделката по придобиването на Ботев Пловдив е формален процес. Мисля, че скоро ще успеем да я завършим. Въпрос на време е да я финилизираме. В следващите 2 седмици предстоят заключителни разговори. Разбирам тревожността на феновете, относно това, което се случва на терена. Знам че искат да побеждаваме и в момента не са много щастливи. Както виждате работи се. Треньорът работи. Това не е кратък процес, това е дълъг процес на подобрение. Трябва да подобрим тима при следващата селекция.

Финансовата ситуация е такава каквато е. В целия свят има проблеми заради кризата. Оцеляваме и имаме план за дългосрочното развитие на клуба. Нашата амбиция е да играем в Европа и ние ще постигнем тази цел рано или късно. Вярно е, че клуба страда в последно време и ще трябва да подобрим организацията.“

Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.