Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Бившият професионален кикбоксьор Андрю Тейт, превърнал се в скандално популярен блогър и бизнес коуч в САЩ и Великобритания, е арестуван заедно с брат си Тристан в Румъния, съобщи БиБиСи, цитиран от СЕГА.

Обвинени са за търговия с хора. Полицията успява да ги открие по видео, пуснато от Андрю в социалните мрежи. На нея се вижда кутия от пица. Полицията идентифицира опаковката, че е от румънска пицария, открива адреса, на който е доставена пицата и арестува братята.

Според следствието братята са отвлекли две момичета в Румъния. Смята се, че братята Тейт са похитили жените, за да ги снимат в порно. Те са обвинени и в организирана престъпна група, изнасилвания и пране на пари.

Андрю стана популярен в социалните мрежи с реч на омразата и мизогиния (мизогинията е омраза или презрение към жени или момичета – бел. ред.).

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК