Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Памела Андерсън се омъжи за холивудския продуцент Джон Питърс. Тайната церемония е била в понеделник вечерта в Малибу.

На сватбата са присъствали синовете на актрисата от „Спасители на плажа“ – Брандън и Дилън, както и бившата съпруга на Джон – Кристин Питърс, заедно с дъщерите им – Калей и Скай.

74-годишният продуцент на „Роди се звезда“ потвърди, че с Памела са сключили брак. Той дори призна, че е искал тя да стане негова съпруга, още когато се запознали – преди около 3 десетилетия.

Те се видяли за първи път на парти в имението на „Плейбой“ в средата на 80-те години. После двамата имаха връзка за известно време.

„Памела никога не е виждала своя пълен потенциал като артист. Тя още не е заблестяла истински, тепърва ще го направи. Има нещо много повече в нея от външния вид, иначе нямаше да я обичам толкова много. Има красиви момичета навсякъде. Можеше да направя своя избор, но за 35 години – аз исках само Памела. Тя ме прави див – в добрия смисъл. Тя ме вдъхновява. Аз я защитавам и я се отнасям с нея по начин, по който тя заслужава“, коментира Джон пред „The Hollywood Reporter“.

52-годишната Андерсън потвърди новината за сватбата, като постна стихотворение, посветено на Питърс.

За още ни последвайте в Гугъл Новини, като кликнете върху този текст! Рекламирайте в Novinarnik.BG

Изтеглете си нашето мобилно приложение за бърз достъп до най-актуалните и интересни новини. Приложението може да бъде инсталирано на Android и IOS.