Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Шофьор от София е поредната жертва на агресия на пътя. В „Здравей, България“ по Нова телевизия бяха показани брутални кадри, изпратени за рубриката „Моята новина”. На тях се вижда как на булевард в София мъж отваря вратата на кола и започва да рита шофьора.

На 7 декември Петър Томов спира до търговски център на бул. „Арсеналски”, за да изчака дъщеря си и да я прибере. С начина, по който спира обаче, той пречи на други две коли да преминат. Това вбесява шофьора на едната. Той слиза и го напада.

„Първо спря един автомобил с една дама, която започна да ме ругае. Тогава разбрах, че й преча да мине. Видях, че зад мен има паркомясто и дадох назад. След това тя потегли. Веднага след това спря друг автомобил, един господин изскочи от него, дойде отвори ми вратата и започна да ме рита и удря в главата”, разказа Петър Томов.

Дъщеря му пристигнала и станала свидетел на случилото се. Томов е подал жалба в 4 РУП.

Жертва на агресия на пътя е била и психологът Александра Павлова.

„Стоейки на червен светофар в колона в задръстване, пропуснах водач от дясна пряка да навлезе. Водачът след мен агресира, дойде и се опита да ме вади от колата”, разказа Александра Павлова.

By Дамян Иванов

Главен редактор – Дамян Иванов

Роден през 1998г. От град Варна. Започнал работа като редактор в местна медия от 2016 до 2019г. От 2019-та година работи като главен редактор в Novinarnik.BG

Контакти – Имейл: [email protected] Телефон: +359883494509 За нас / ABOUT US