Не бъдете безразлични! Споделете новината:

Със започването на сезона на абитуриентските балове учениците от цялата страна са в трескава подготовка за предстоящия празник. Срещаме се с Борислава в Монтана, която днес има изпращане, а след броени дни ще празнува и абитуриентски бал. Как се подготвя за поводите тя и колко пари струва ученическата радост?

„За изпращането ми съм заложила на много класически модел обувки. Подарък са ми за рождения ден, защото много ги исках“, казва Борсилава Ангелова.

„Обувките ѝ струват около 2000 лв. Не са евтини, но детето ги заслужава. Има такъв успех в училище, че се постарахме“, казва майката на Борислава – София.

Абитуриентката е в паралелка с английски и немски език, а общият ѝ успех в края на годината е отличен.

„Тези обувки са малко по-различни. Те са ми за бала, малко по-различна ни е идеята – с кецове ще бъдем и аз, и моят кавалер. Защото роклята също е нетипична – къса е, цялата е в розовата гама“, казва Борислава.

Роклите и за изпращането, и за бала на абитуриентката са шити по поръчка, а за бижута е избрала нежни и семпли модели.

„Роклите са около 1000 лева и двете. Моделите тя си ги е избирала, тя си ги хареса. Шивачът наистина се постара да ги направи както трябва и да ги изпълни като модел точно спрямо нашите желания“, казва София пред bTV.

Приятели на семейството ще услужат с луксозна марка кола в бял свят, за да осигурят превоз на Борислава и кавалера ѝ.

Целият бюджет за предстоящия празник на абитуриентката е около 4000 лв.