Не бъдете безразлични! Споделете новината:

18-годишната Виктория Торлакова от Варна, която тази година беше абитуриентка, прикова погледите на всички на бала си. Тя се появи облечена в модернизирана българска носия, с шевици от местност Суворово-Варненско, пише TrafficNews.bg.

„Още от самото начало знаех, че искам да съм отличаваща се от останалите, а какво по-красиво от модернизирана българска носия !?“ – споделя красивото момиче пред нашата медия.

Роклята е изработена съвместно с дизайнерка, но голяма част от идеите дава и самата Вики. Времето, необходимо за изработката на възхитителния тоалет, е било 3 месеца, а крайният резултат наистина е впечатляващ.

Виктория е завършила ПГТ „Проф. Д-р Асен Златаров „- Варна, а занапред мисли да учи индустриален дизайн в Техническия Варненски университет.

Припомняме, че абитуриентка от Пловдив също се появи на абитуриентския си бал, облечена в стилизиран фолклорен костюм.

Тя и нейният клас отбелязаха така специалния ден на 24 май, в Новотела.

By Дамян Иванов

Завършил през 2016г. и започнал работа като редактор в местна медия до 2019г. Започнал работа като Главен редактор в Novinarnik.BG през 2019г. За повече информация и контакт - [email protected] За нас / ABOUT US за Novinarnik.bg може да откриете - ТУК